Shakuska on täyttävää ruokaa, joka sopii muun muassa brunssille.
StockFood
StockFood
Toimittanut Miia Vähähyyppä
Neljälle
Valmistusaika 25 minuuttia
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä silputtuna
2 punaista chiliä silputtuna, ilman siemeniä
2 tl savupaprikaa
½ tl kuivattua timjamia
ripaus ruokosokeria
900 g tomaattimurskaa
200 g kirsikkatomaatteja
2 rkl valkoviinietikkaa
4 munaa
timjamin oksia
paahtoleipää
suolaa ja pippuria
1. Kuumenna oliiviöljy isolla pannulla. Lisää valkosipuli, chili, ripaus suolaa ja kuullota hetki.
2. Lisää savupaprika, timjami ja sokeri. Paista minuutin verran ja lisää tomaattimurska.
3. Kuumenna, peitä kannella ja madalla lämpöä.
4. Kuumenna toisella levyllä kattilallinen vettä kiehuvaksi. Lisää sekaan valkoviinietikka.
5. Riko munat pieniin kuppeihin ja kaada nopeasti kiehuvaan veteen. Keitä 3 minuuttia.
6. Nosta munat reikäkauhalla vedestä ja valuta talouspaperin päällä.
7. Mausta tomaattikastike suolalla ja pippurilla.
8. Asettele kastikkeen joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit ja uppomunat. Koristele timjamilla ja tarjoile paahtoleivän kera.
Ravintosisältö:
359 Kaloria
11 G Proteiinia
21 G Hiilihydraattia
12 G Rasvaa, josta tyydyttynyttä 3G
2 G Kuitua
0,6 G Suolaa
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.