Näihin kekseihin voi upottaa kaapin uumeniin unohtuneet kuivatut hedelmät.
24 kappaletta, valmistusaika 25 minuuttia
Ainesosat:
6 dl hirssimuroja1
1/5 dl kivettömiä taateleita
1 1/5 dl kuivattuja karpaloita
1 pieni muna
3 rkl sulatettua kookosöljyä
2 rkl agavesiirappia
1 tl vaniljauutettaripaus suolaa
Valmistusohje:
1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
2. Yhdistä kaikki ainekset tehosekoittimessa ja sekoita, kunnes massasta tulee tahmeaa. Lisää tarvittaessa kookosöljyä.
3. Nostele taikinaa lusikalla pieniksi keoiksi leivinpaperille ja tasoita kevyesti. Jätä keksien väliin sopiva rako.4. Paista 10–12 minuuttia tai kunnes kekseissä on kullanhohtoinen pinta. Nosta uunista ja jäähdytä ennen tarjoilua.
Ravintosisältö:
61 kaloria1 g proteiinia8 g hiilihydraattia6 g sokeria3 g rasvaa, josta tyydyttymätöntä 1,6 g1 g kuitua0 g suolaa